Auto interieur laten reinigen - Car Care

Wiki Article

Jouw bolide staat daar maar zonder glans bij de voordeur? Wij boenen je ford van links tot rechts tot elk deel weer schittert. Iets dat je auto mat doet lijken komt door wind, de invloeden van buiten geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Na jaren lang buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen probleem, in goede handen komt ie er als gloednieuw uit te zien. De gelakte laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste uitslag. Onze medewerkers zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de beste autowax en stoppen de grootste zorg aan je Toyota. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite. Binnenkort staat er dan weer een geweldig stralende wagen voor je appartement waar je voldaan om zult zijn.

Dit gaat bekent klinken, zit je zalig in de vierwieler onderweg naar huis en spontaan heb je allemaal krasjes erbij door fijne steentjes. Zonde, er valt treurig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur gelijk dof, het is wel eens mooier geweest. Om je bolide dan weer honderd procent krasvrij te verkrijgen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de uitstraling die het had toen je hem voor het eerst zag. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die sprankelende kleuren van een voertuig? Dat je een rondje aan het lopen bent en zoiets hebt van was dat maar mijn heilige koe? Met onze glascoating service gaat ook jouw bolide er net zo mooi van worden, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een extra ondersteunende laag over je bestaande autolak heen die nog lang blijft zitten. Voordat de nano-coating op de vierwieler kan worden gesmeerd behoort de heilige koe eerst grondig gepolijst te zijn wilt de gel blijven plakken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een glimmende auto rondrijdt.

Bovendien de binnenzijde van je auto kunnen we compleet opknappen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Lederen zetels krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat je ziet is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waar is het interieur laten zuiveren goed voor? Na een aantal maanden is het auto interieur lang niet zo schoon meer als in het begin. Als je je oom een lift moet geven dan is het een afgang als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Een groot deel van de bevolking vindt een nieuw gekochte Fiat zalig geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. We gaan niet met een lekkere reuk domineren, maar verwijderen deze zodat je interieur weer aangenaam geurt.

Om je vierwieler helemaal van binnen en buiten brandschoon te laten wassen bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Tevens is het best verstandig om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze services aan voor zowel particulieren als bedrijven. Nadat je jouw bolide brandschoon hebt terug gekregen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je zoon wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Hoop je dat niemand kijkt als je wegrijdt? Laat je bolide door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je audi geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een wasbeurt te geven. Na alsmaar buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook best onbetwistbaar, maar geen probleem, wij brengen die verrukkelijke grootsheid weer terug. De bovenste laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het mooiste resultaat. Ons personeel is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is niet zo vreemd, want ze gebruiken de betere producten en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze site enkele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een prachtig fonkelende wagen voor je huis waar je graag naar kijkt.

Dit gaat bekent in de oren klinken, je bent onderweg om wat boodschappen te doen en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krassen erbij door fijne steentjes. Zoveel kleine krasjes in je lak die je liever niet ziet. Al die schadeplekken maken de kleur gelijk mat, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een sprankelende auto te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krassen, maar daar hebben we een andere methode voor. Na onze polijstbehandeling zijn krassen die afkomstig zijn van je sleutels, een paar takken of grind weer volledig verdwenen. En natuurlijk die kleur, volledig opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glanzende kleuren van een bolide? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de gelakte laag. Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo Interieur laten reinigen auto uit zien, is dat niet de droom waar je vaker aan zit te denken? Nano-coating is een onzichtbare laag die over de lak is vastgehecht, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Alvorens de glas-coating kan worden aangebracht behoort de auto een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel te laten zitten. Na deze glas-coating valt het viezigheid en waterdruppels er zo van af, je bolide blijft spik en span.

Wil je de binnenkant van je auto laten schoonwassen zodat deze er weer spik en span uitziet? Lederen stoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo schoon of als je net de autosleutel hebt verkregen. Waarom je je binnenkant wilt laten schoonmaken? Na verloop van tijd is het interieur lang niet zo fris meer als toen het was. Als je je neefje een lift moet geven dan is het een schande als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Lada lekker geuren, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle onprettige geuren die het auto interieur rijk is pakken we aan zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je vierwieler overal schoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Uiteraard kan je tevens pakketten combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt adviseren bij onder andere je tante. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Kom maar eens bij ons langs.

Report this wiki page